ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові три споживача залишається без гарячої води через ремонти

|

Станом на 23 травня гарячу воду у Львові отримує 1086 споживачів. Не подається гаряча вода до 10 споживачів: сім – через заборгованість, три – через ремонтні роботи. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради, посилаючись на ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Цього року проведення гідравлічних випробування теплових мереж ЛМКП «Львівтеплоенерго» розділило в два етапи через Євро-2012. З 23 квітня було проведено гідравліку теплових мереж від ТЕЦ-1 (ІІІ тепловивід), ТЦ «Південна» і ТЦ «Північна». Відновлення подачі гарячої води усім споживачам було заплановане з 21 по 23 травня. Однак, завдяки злагодженій роботі ремонтних служб підприємства, відновлення гарячого водопостачання розпочалося вже з 3 травня.

«Я вдячний усім працівникам підприємства, які працювали над ліквідацією поривів на тепломережах. З часу початку гідравліки багатьом з них довелося забути що таке вихідні дні та працювати понаднормово. Завдяки цьому маємо хороший результат відновлення подачі гарячої води швидше встановлених термінів», – розповів головний інженер ЛМКП «Львівтеплоенерго» Володимир Штейбарт.

Нагадаємо, з 23 квітня ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало проведення щорічних гідравлічних випробувань теплових мереж від ТЕЦ-1 (ІІІ тепловивід), ТЦ «Південна» і ТЦ «Північна».

Гідравліка теплових мереж від ТЕЦ-1 (І тепловивід – Франківський РТМ) відбуватиметься з 2 по 8 липня 2012 р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *