ОСТАННІ НОВИНИ

У суботу вдруге у Львові відбудеться відкритий турнір зі швидкісного бадмінтону

|

У суботу, 26 травня, вдруге у Львові на території спорткомплексу «Динамо» (вул. Зелена, 59) відбудеться відкритий Турнір зі швидкісного бадмінтону. Початок змагань  о 10.00 год, інформує прес-служба Львівської міськради.

Швидкісний бадмінтон (speedbadminton) — це новий вид спорту, який прийшов до нас з Німеччини, де знуджені спортсмени почали із захопленням ганяти обважнілий волан без використання сітки. Ідея удосконалення звичайного легкого волану належить Білу Брендсу, якому «забракло адреналіну під час занять ракетковими видами спорту».

«Травневий турнір є відкритим заходом. Ви можете випробувати себе у цьому спорті, а також випробувати свої навики у спортивній боротьбі, як з початківцями, так і з досвідченими спортсменами. Ми запрошуємо всіх активних людей до участі у змаганнях. Для участі у турнірі не потрібно особливої фізичної підготовки. Ми забезпечимо вас необхідним інвентарем, вам залишиться лише отримувати задоволення від нової гри», — розповідає організатор турніру Назар Крисай.

Для того, аби стати учасником змагань, потрібно зголоситися попередньо на сайті: www.speedbadminton.com.ua .

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *