ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські велосипедисти змагатимуться в ерудованості

|

26 травня, в рамках щорічного велопараду “Велодень”, у Львові відбудеться квестове змагання  між велосипедистами. Тематика – спорт в Україні. Про це повідомляє прес-служба молодіжного об’єднання “ГРАНІТ”, яке є організатором квесту.

Формат заходу поєднує логічні ребуси, завдання на знання історії українського спорту, подолання відтинків між контрольними точками, використовуючи в якості транспорту виключно велосипеди.

Проведення подібних акцій, як відзначають організатори, – це оригінальний спосіб спонукати молодь до поглиблення своїх знань про український спорт, а також ефективна пропаганда активного способу життя та відпочинку.

“Окрім саме елементу гри, такі змагання пропагують використання велосипеда, як транспорту у Львові, що може суттєво розвантажити транспортні артерії міста. А на переможців гри, за перші три місця, чекає гарний призовий фонд, від спортивних магазинів та велокрамничок – кмітливість і спритність повинні належним чином заоохочуватись ”  – зазначив Михайло Малкуш, член Молодіжного Об’єднання “ГРАНІТ”.

Старт гри 26 травня о 12.30 біля оперного театру ім. С. Крушельницької (пр. Свободи, 28). Зареєструватись на гру та уточнити організаційні моменти, можна на сайті організаторів  mogranit.org.ua

 

Довідка:

Велодень – всеукраїнська акція, яка об`єднує тисячі велосипедистів у спільному велопробізі центральними вулицями своїх міст. Зазвичай Велодень припадає на останні вихідні травня – у суботу або неділю.  Щорічний велопарад збирає прихильників двоколісного транспорту з метою пропаганди здорового та активного способу життя та екологічної альтернативи міському авто, створення цивілізованих умов для велосипедистів у містах України. Учасники Велодня виступають за безпеку та взаємоповагу на дорогах, створення велодоріжок та велопарковок у громадських місцях.  Масові велопробіги у містах України відбуваються щороку з 2008 року.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *