ОСТАННІ НОВИНИ

До ЄВРО-2012 підприємці замовили для гостей Львова понад 12 тис. карт

|

 Як поінформували у міському туристично-інформаційному центрі, до ЄВРО-2012 готельєри, ресторатори, власники фірм таксі та АЗС замовили для гостей Львова транслітеровані карти міста, тиражем 12 тис. 165 примірників. Про це повідомляє Медіа-центр «Львів-2012».

Слід зазначити, що дизайн карт був спеціально розроблений до ЄВРО-2012 на основі туристичних карт міста. На картах зображене все місто, позначені основні об’єкти ЄВРО і вказані напрямки до інших приймаючих міст. Такі карти підприємці розповсюджуватимуть у своїх закладах безкоштовно.

Нагадаємо, наявність безкоштовних карт для футбольних фанів та туристів у ресторанах, готелях, таксі, на АЗС Львова було однією з рекомендацій міста підприємцям, які працюють у сфері надання  тих чи інших послуг.

Крім того, 80 тис. примірників карт надрукують для безкоштовного розповсюдження у Туристично-інформаційному центрі і в Інформаційних центрах на залізничному вокзалі та в аеропорту. Останній, на сьогодні, ще не запрацював. Також ці карти розповсюджуватимуть волонтери у 22 інформаційних пунктах. Інформаційні пункти знаходитимуться у місцях прибуття людей, у центральній частині міста, зокрема, у фан-зоні, а в дні матчів також і вздовж дороги до стадіону та на зупинках для шатл-басів. У них працюватимуть по двоє-четверо волонтерів, залежно від того, чи в цей день відбуватимуться матчі, або це міжматчевий період.

В інформаційних пунктах можна буде безкоштовно отримати фан-путівники, програми заходів на червень, корисні поради та рекомендації щодо доїзду, проживання, цікавого дозвілля.

Як зазначили у ТІЦ, підприємці ще можуть робити замовлення на друк карт для розповсюдження у своїх закладах.

Контактний телефон для замовлення карт – 254-60-79, Туристично-інформаційний центр.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *