ОСТАННІ НОВИНИ

На фан-зоні Львова вболівальники зможуть втамувати і голод, і спрагу

|

На території фан-зони Львова буде встановлено 32 торгівельних намети, загальною площею804 кв. м. З них один офіційний магазин з продажу ліцензованих спортивних товарів, один сувенірної продукції Приймаючого міста Львів, та 30 – продуктів харчування. Про це повідомили у Медіа-центрі «Львів-2012».

«Оскільки офіційні спонсори Турніру мають ексклюзивне право на продаж своєї продукції у відповідних товарних категоріях у офіційній фан-зоні, вони рекомендували компанії, з яким співпрацюють. Ці компанії і будуть здійснювати торгівлю їжею та напоями у офіційній фан-зоні міста Львова», – розповів директор ЛКП «Агенція з підготовки м. Львова до чемпіонату Європи з футболу 2012 року» Микола Падалка.

В меню наметів з продажу продуктів харчування – різноманітні снеки, хот-доги, ковбаски, піца, напої та багато іншого. Розташовуватись намети будуть так, щоб вболівальник міг комфортно себе почувати, переглядати матчі та відпочивати на фан-зоні з 14 год. і аж до її закриття опівночі.

Нагадаємо, під час чемпіонату Європи з футболу 2012 року у Львові на просп. Свободи буде облаштована офіційна фан-зона. Фан-зона обмежуватиметься вулицями Торговою та П. Дорошенка та займе площу30375 кв. м. Місткість фан-зони складає 27 тисяч людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *