ОСТАННІ НОВИНИ

Дорогу вздовж Приміського вокзалу ремонтуватимуть 24-25 травня

|

Як зазначили у Залізничний районній адміністрації, у четвер та у п’ятницю, 24 та 25 травня, на ремонт закриють асфальтовану смугу вул.Городоцької на ділянці від вул. Чернівецької до вул. Кульпарківської. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Тут влаштують нове асфальтне покриття та замінять бордюри.

Рух транспорту впродовж цих двох днів здійснюватиметься по іншій, брукованій смузі вул.Городоцької, зазначив начальник відділу комунального господарства Залізничної адміністрації Микола Захарків.

«На цій ділянці ми плануємо провести поточний ремонт дорожнього покриття. Знімемо старий асфальт та покладемо новий. Роботи плануємо виконати за день-два, залежно від погодних умов. Якщо в четвер зранку старий асфальт зрізати, то за ніч ми зможемо покласти новий 7-сантиметровий шар. Тобто, вже з суботи рух на цій ділянці буде відновлено», – зазначив представник підрядної організації «Онур» Олександр Добоні.

Як зазначили у підрядній організації, вартість робіт – приблизно 1,4 млн грн. Замовник робіт – Залізнична районна адміністрація.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *