ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий лякав директора школи за образливі написи

|

Міський голова Львова Андрій Садовий під час виїзної сесії, що відбувалась у селі Великі Грибовичі й була присвячена вирішенню проблеми сміттєзвалища, вирішив полякати місцевого директора школи. Мера обурила присутність плакатів з образливими написами. Провокативні агітки були розвішані на стінах школи, де проходила сесія. Зокрема, на плакатах писало: «Садовий? Гроші за Грибовичі тобі не пахнуть?», «Садового на смітник!», «Садовий, не вбивай наших дітей» та ін.

На початку сесії міський голова вдавав, що не помічає образ, або ж просто не звернув на них увагу. Проте згодом його терпіння дещо похитнулось. Відтак журналісти змогли почути емоційні вигуки А.Садового, який, вийшовши з приміщення школи, шукав директора закладу. Зокрема, на підвищених тонах і доволі фамільярно мер заявив: «Даш свій автограф на цих плакатах і принесеш мені».

Утім залишилось невідомим чи сильно налякався директор, оскільки ніхто з присутніх на цей час не зголосився, що він і є керівником закладу, де проходить виїзна сесія ЛМР. Тим паче жодного безпосереднього впливу міський голова Львова на директора середньої школи села Грибовичі не має.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *