ОСТАННІ НОВИНИ

За місяць у школах вилучили понад 30 кг наркотиків

|

Під час операції “Генофонд” протягом квітня 2012 року у навчальних закладах вилучено понад 30 кілограмівнаркотиків. Про це під час розширеного засідання колегії Генеральної прокуратури України про стан дотримання законодавства та правозахисної діяльності органів прокуратури щодо попередження правопорушень,злочинів, бездоглядності та шкідливих звичок серед дітей, охоплення їх змістовим дозвіллям повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Черних, передає кореспондент УНН.

“Було проведено перевірку 17 тисяч навчальних закладів…за фактами виявленими під час перевірок порушено 355 кримінальних справ та вилучено понад30 кілограмівнаркотичних засобів”, – сказав він.

Присутній на засіданні колегії Генеральний прокурор Украіни Віктор Пшонка зауважив, що органам внутрішніх справ слід приділити більше уваги профілактиці та попередженню злочинів в тому числі, мова йде і про поширення та вживання наркотичніх засобів, вживання алкоголю. Особливу увагу він звернув на попередження втягування дорослими дітей до вживання алкоголю та наркотиків.Пшонка також наголосив, що кількість порушених кримінальних справ за фактами втягування дітей у вживання алкоголю не відповідає реаліям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *