ОСТАННІ НОВИНИ

З червня у Львові діятиме нова інформаційна служба

|

З 1 червня у Львові буде діяти цілодобова інформаційна служба міста. Отримати необхідну інформацію про життя міста під час Євро-2012: щодо транспорту, медичного забезпечення, питання культурних масових подій тощо мешканці та гості міста зможуть за номером телефону +38 032 297-55-55. Окрім того, діятиме і надалі «Гаряча лінія міста» 15-80, інформує прес-служба Львівської міськради.

«Номер Інформаційної служби буде розміщено у всіх інформаційних матеріалах, які будуть розповсюджуватися  в інформаційних пунктах під час чемпіонату: фан-путівниках, спеціальних картах міста, програмах заходів на червень, на відповідних сайтах.  Ми оголосили номер заздалегідь, щоб люди могли вивчити його та скористатись в разі потреби. До того ж ми обирали номер легкий до запам’ятовування. За номером інформаційної служби 297-55-55, можна буде отримати всю необхідну інформацію про життя міста в часі Євро-2012, зокрема щодо транспорту, медичного забезпечення, проведення культурних заходів тощо. Почне функціонувати Інформаційна служба міста з 1 червня 2012 року. Будуть працювати люди, які володіють іноземними мовами і зможуть надати необхідну інформацію туристам та вболівальникам їх рідною мовою», – розповіла начальник адміністративно-господарського управління ЛМР Валентина Бартошик.

Нагадаємо, Інформаційна служба надаватиме інформацію українською та іноземними мовами, відповідно до потреб клієнта та матиме прямий зв`язок з іншими службами міста.

Фото: Flickr 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *