ОСТАННІ НОВИНИ

На Євро залишилися тільки квитки по 1700 євро

|

У вільному продажу квитків на матчі чемпіонату Європи 2012 року з футболу з останньої 50-тисячної порції залишилось 5 тисяч квитків. Про це, як передає кореспондент Інформаційного центру «Україна-2012», заявив на прес-конференції в Києві керівник Місцевого оргкомітету Маркіян Лубківський.

«За останні два тижні в Україні спостерігаються фантастичні темпи реалізації квитків. Продано загалом  45 тисяч перепусток на матчі Євро-2012. Залишилось зовсім небагато тікетів», – наголосив директор турніру. За його словами, останні квитки можна придбати авторизованих агентів – філіях Укрсоцбанку, на «Донбас Арені» та стадіоні «Металіст». Окрім цього, зазначив керівник МОК, у продажу залишаються корпоративні перепустки на всі матчі Євро-2012 за преміум-цінами категорії “gold”. Середня ціна квитка у пакетах гостинності становить 1700 євро.

Маркіян Лубківський нагадав, що обмін ваучерів на квитки буде здійснюватись у спеціальних пунктах. «Після здійснення оплати вболівальники отримають спеціальний ваучер, який можна буде обміняти на квитки у пунктах видачі перепусток. Ці пункти відкриватимуться на відповідних стадіонах за тиждень до матчів, – додав Лубківський. – Тож рекомендую не відкладати питання обміну на останню хвилину».  

Нагадаємо, 7 травня у вільний продаж надійшло 50 тисяч додаткових квитків.  Більша їхня частина призначена на матчі в Україні. У перший день продажу вболівальники викупили 8,5 тисяч перепусток на матчі, що свідчить про те, що «ажіотаж є великим». Загальна кількість квитків складає 1 млн 450 тисяч (місткість стадіонів, помножена на кількість матчів в Україні).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *