ОСТАННІ НОВИНИ

У парку ім. Івана Франка висадили акацію з Одеси

|

Торік Львів започаткував промоційний проект – презентацію міста у інших містах України та Європи. Дні Львова успішно пройшли в Луганську, Одесі, Києві, Запоріжжі, тощо. Перший візит-відповідь здійснили до Львова луганчани. Одесити – другий. Сьогодні в рамках Днів Одеси у Львові мери обох міст у парку ім. І.Франка висадили своєрідний символ Одеси – акацію. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

«На моє переконання, кожне українське місто має свій потенціал. Європа демонструє безліч прикладів, коли міста, в яких закривалась промисловість знаходили для себе нові напрямки розвитку і відроджувались як Фенікси з попелу. І нам потрібно знати один одного, їздити один до одного і вчитись, переймати досвід, врешті-решт знайомитись. Торік ми знайомили одеситів з нашим містом. А вже сьогодні – львів’яни мають можливість ознайомитись з прекрасним містом Одесою», – зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Як повідомили у відділі промоції міста, у програмі Днів Одеси у Львові чимало цікавих заходів: зустрічі з туроператорами, виставки картин одеських художників, розіграш квитків у театри та музеї Одеси, виступи муніципального оркестру, дружній матч, джаз-концерт.

Після урочистого відкриття заходів на пл. Ринок мери обох міст висадили у парку імені Івана Франка акацію. Допомагали посадити деревце вихованці з Еколого-натуралістичного центру. Деревце висадили неподалік будинку садівника.

Нагадаємо, що минулого року Львів відвідало близько 1 млн. туристів. Понад 60% туристів – це туристи з України. Згідно зі стратегією конкурентоспроможності Львова, що розроблена компанією «Монітор груп» та Львівською міською радою, туризм та ІТ-технології є двома ключовими пріоритетами розвитку міста.

Як зазначили у відділі промоції міста, Львів і надалі продовжуватиме промоційну кампанію. На цей рік заплановані Дні Львова у Сімферополі, Севастополі, Донецьку та Маріуполі. З іноземних міст заплановано презентувати Львів у Мюнхені, Берліні та Копенгагені. Також Львів отримав запрошення з Москви, Риму та багатьох міст Польщі, аби там провести Дні Львова.

 Фото: ЛМР

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *