ОСТАННІ НОВИНИ

Двоє хуліганів побили продавця та техніку в магазині

|

Ввечері 17 травня в відділення міліції Борислава надійшов телефонний дзвінок від невідомого, який повідомив, що в приміщенні одного з торгових комплексів міста невідомі вчинили бійку, в ході якої заподіяли йому тілесні ушкодження. Про це повідомили у відділ зв’язків із громадськістю ГУ МВС Львівщини.

На місці події учасники слідчо-оперативної групи встановили, що 27-річний та 30-річний мешканці Борислава, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, зайшли в магазин в торговому центрі та почали ображати 24-річного продавця нецензурними словами. Після цього хулігани почали наносити останньому руками та ногами удари по всіх ділянках тіла. Окрім цього вони спеціально розбили його мобільний телефон та комп’ютерний монітор, чим заподіяли останньому матеріальної шкоди.

Під час затримання та дачі пояснення зловмисники своєї вини у вчиненому не визнали, пояснюючи це тим, що вони просто хотіли придбати комп’ютер. Перебуваючи у магазині, один з приятелів випадково скинув з вітрини монітор, і тоді між персоналом магазину і відвідувачами почалась словесна перепалка.

Правоохоронці в діях вищезазначених осіб вбачаються ознаки складу злочину, передбаченого статтею 296 КК України (хуліганство).

З місця події вилучено мобільний телефон та комп’ютерний монітор. Перевірку по даному факту проводить Бориславський МВ ГУМВСУ у Львівській області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *