ОСТАННІ НОВИНИ

«Сліпий» грабіжник намагався вкрасти у бабусі п’ять флаконів крапель для очей

|

Працівники сектору карного розшуку Червоноградського МВ  затримали 25-річного чоловіка, який пограбував місцевого мешканця на вулиці, а наступного дня «завітав» до квартири потерпілого і, погрожуючи ножем його матері, забрав у жінки косметичку з грошима та медичними препаратами. Про це повідомили у відділі зв’язків із громадськістю ГУ МВС Львівщини.

Того дня пізно ввечері 25-літній непрацюючий повертався додому. Дорогою помітив чоловіка і вирішив його пограбувати. Зловмисник, побивши перехожого, забрав у нього сумку, де були гроші, золоті вироби і ключі від квартири.

Оскільки грабіжник знав, де живе чоловік, якого він пограбував, то вирішив «завітати» до нього у гості. О шостій годині ранку лиходій спробував відчинити двері ключами, які поцупив попереднього вечора. Шум почула господарка квартири. Жінка підійшла до дверей. Зловмисник увірвався до квартири та напав на стареньку.

«Чоловік погрожував пенсіонерці ножем і намагався забрати косметичку. Коли жінка почала пручатись, то зловмисник поранив  ножем її по руці. Він забрав косметичку, де були гроші та п’ять флаконів крапель для очей», − розповідає помічник начальника по зв’язках з громадськістю та ЗМІ Червоноградського МВ ГУМВС України у Львівській області Оксана Козачок.

Після скоєного зловмисник утік, а жінка зателефонувала до міліції.

Правоохоронці затримали грабіжника за «гарячими слідами».  У нього знайшли та вилучили усі крадені речі.

Червоноградським МВ порушено кримінальну справу за ознаками ч.3 ст.187 КК України (розбій, поєднаний з проникненням у житло), санкція яких передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

На даний час затриманий перебуває під вартою.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *