ОСТАННІ НОВИНИ

Благодійна виставка-продаж збирає кошти для важкохворих дітей

|

 

Учора, 16 травня, о 17.00 год в арт-салоні «Сливка», що по вул. Театральній, 24, відбулося відкриття благодійної виставки-продажу «Весна сердець», спрямованої на залучення коштів для забезпечення  діагностики важкохворих дітей. Мистецька акція проходитиме в рамках благодійного марафону «Простір добра», який стартував цієї весни, започаткований Благодійним Фондом «Молитва за ближнього». На виставці будуть представлені роботи 23-х митців Львівщини. Про це повідомили у прес–службі Львівської міськради.

З 16 до 25 травня кожен охочий матиме змогу придбати маленький витвір мистецтва, зробивши свій  внесок для здійснення благодійної програми: забезпечення обстеження важкохворих дітей на спеціальному медичному обладнані, сім’ям, які самостійно не можуть оплатити його. Над створенням творів працювали: Жмак, Гайдаш, Сікора, Давидюк, Ряска, Загайська, Гунько, Кеб, Мухамеджанова, Дудар, Квик, Сметана, Журко, Цебрівський, Орфанідіс, Гайдаш, Галушка, Сметана, Ряска, Древаль, Москалюк, Миханько та Колісник. Кожен автор малюючи «своє серце» чи іншу форму  пам’ятав, що саме цей витвір  може допомогти  дитині, тому кожна робота, хоча й маленька за розміром, проте наповнена неймовірним теплом та великою любов’ю.

«Весна сердець – це своєрідне пробудження до добрих справ. Адже саме навесні, коли все встає зі сну, наливається квітом, життям та кольором, душа набуває особливих тонкощів для відчуття навколишнього світу. Серце – це символ тої частинки любові, яку дарує людина щоразу, коли  здійснює добру справу, допомагаючи іншим. Форми  хатинок, які теж присутні на виставці – це символи захисту, турботи і сили. У поєднані весна та серце, турбота і затишок – утворюється «простір добра».

Ця виставка – друга акція благодійного марафону. Першою ж  став  майстер-клас та як продовження благодійний аукціон, який відбувся в галереї «Леміш» – своєрідний старт мистецького напрямку благодійності, до якого  долучились молоді львівські митці та друзі Благодійного Фонду. Результатом першої акції було здійснення першого обстеження – МРТ головного мозку – 3-річного Юліана Сторожа. «Сподіваємося, ця акція буде ще успішнішою, і ми зможемо допомогти багатьом дітям завдяки Вашій участі», – закликає львів’ян керівник проекту Любов Журко.      

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *