ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівської обласної ради виділили 150 тис грн. для школи в Городку

|

У вівторок, 15 травня, під час сесійного засідання,  Львівська обласна рада погодила виділення коштів для закінчення будівельних робіт в школі №5 в м. Городок Львівської області. Про це повідомили у прес-службі депутата ЛОР Я.Дубневича.

Відповідно до цього рішення, з обласного бюджету передбачено виділити 150 тисяч гривень на будівельні роботи в  Городоцькій школі №5. Ще під час розгляду можливості фінансування добудови школи, на черговому засіданні бюджетної комісії облради була розглянута та проголосована пропозиція депутата Ярослава Дубневича щодо виділення коштів на співфінансування цього об’єкту.

«До мене, як до депутата Львівської обласної ради звернулись представники громади Городка з проханням підтримати рішення щодо виділення коштів для цього об’єкту. Завдяки підтримці колег-депутатів, нам вдалось внести  пункт про фінансування добудови Городоцької СШ був внесений в Програму капітального будівництва об`єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2012 рік», – повідомив Ярослав Дубневич.

 Ярослав Дубневич висловив подяку усім депутатам Львівської обласної ради за конструктивну позицію у розгляді даного питання, відзначивши, що завдяки цьому громада Городка отримає можливість навчати дітей в комфортних умовах.

Окрім цього, Ярослав Дубневич повідомив, що в Програмі капітального будівництва об`єктів соціально-культурного та житлово-комунального призначення за рахунок коштів бюджету розвитку обласного бюджету на 2012 рік депутати передбачили також кошти на реконструкцію Комарнівської ЗОШ, побудову дитячого садочку в селищі Великий Любінь, будівництво Народного дому в селі Бучали та добудову неврологічного відділення Городоцької центральної районної лікарні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *