ОСТАННІ НОВИНИ

20 львів’ян похилого віку сходять на екскурсію до Палацу Потоцьких

|

Сьогодні львів’яни, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі, візьмуть участь у пізнавальній екскурсії у Палаці Потоцьких. На екскурсію піде близько 20 львів’ян, інформує прес-служба Львівської міської ради.

«Щотижня, організовуючи заходи з цікавого проведення дозвілля, ми хочемо якомога більше показати нашим підопічним різні невідомі чи призабуті ними сфери життя міста, його культурного осередку, адже кожен з них радо відгукується на запрошення взяти участь у черговій екскурсії, лекції чи перегляді вистави українських та світових класиків», – повідомила завідувач відділення соціально-побутової реабілітації Львівського міського терцентру Світлана Черній.

Як розповіла заступник начальника управління соціального захисту Львівської міськради Наталія Кузяк, на сьогодні на обслуговуванні у Львівському міському терцентрі перебуває близько 2,4 тис. одиноких непрацездатних громадян літнього віку. «Зараз працівники установи, окрім соціального обслуговування своїх підопічних, активно розвивають напрямок роботи з організації дозвілля, адже, соціально-культурний розвиток, який забезпечує колективна участь в пізнавальних екскурсіях, виставах, інших заходах позитивно впливає на емоційний стан, і дозволяє дивитись на певні життєві ситуації крізь призму нових вражень та духовного розвитку», – додала вона.

Довідка

Палац збудований у стилі бароко у 1880 році за проектом французького архітектора Луї Альфонса Рене Доверн`є. Будівлю розміщено на місці невеликої садиби (старого палацу Потоцьких), яка належала роду Потоцьких, а саме Марії з Сангушків та її чоловіку Альфреду Потоцькому.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *