ОСТАННІ НОВИНИ

Міліція порушить справу за фактом перекриття доріг на Радехівщині?

|

Декілька депутатів Львівської обласної ради зі згоди політичної партії, котру репрезентують в представницькому органі влади, організували акцію з перекриття доріг Львів-Луцьк у селі Бабичі та Радехів-Броди, вимагаючи від виконавчих органів влади назвати дату капітального ремонту цих автошляхів. Про це повідомляє Львівської обласної держадміністрації.

Депутати обласної ради також є представниками влади в області – представницької. Вони ухвалюють бюджет, затверджують обласні програми соціально-економічного та культурного розвитку і теж відповідають за стан справ у регіоні.

За інформацією Радехівської райдержадміністрації і Служби автомобільних доріг у Львівській області, лише на ремонт дороги Львів-Луцьк у межах Радехівського району цьогоріч уже витрачено майже 800 тис.грн. Роботи з облаштування доріг району триватимуть і далі у межах визначеного кошторису. Проблема надто задавнена й швидко вирішити її не вдасться.

За інформацією місцевої влади, серед учасників акції була лише невелика кількість місцевих мешканців, а решта – організований «десант» з інших районів.

Співробітники Головного управління МВС України у Львівській області зафіксували ці факти перекриття автодоріг та розглядають можливість порушення кримінальної справи за ч.1 ст.279 Кримінального кодексу України.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *