ОСТАННІ НОВИНИ

Половині українців на роботі не дають лікарняні

|

Більшість вітчизняних компаній практично не дбають про своїх працівників, і лише половина взагалі дозволяють брати лікарняні тоді, коли це необхідно. Про це свідчать результати опитування “Здоров`я на роботі”, проведеного рекрутинговою агенцією HeadHunter.

Крім лікарняних відпусток, інші способи турботи про здоров`я співробітників також використовуються не дуже часто. Зручні офісні меблі та достатній рівень чистоти повітря є тільки в 30% офісів, нормальний графік роботи можуть гарантувати менше половини компаній, а медичну страховку надають не більше 20% роботодавців. Майже 30% компанії взагалі не дбають про здоров`я своїх співробітників. Найчастіше компанії забезпечують своїх співробітників питною водою (73%), чаєм і кавою (45%), а 20% роботодавців нічим не забезпечують свої офіси.

Похвалитися відсутністю будь-яких проблем зі здоров`ям можуть лише 6% респондентів. Майже половина учасників опитування скаржаться на болі в спині, нервове напруження і хронічну втому, погіршення зору, головні болі. Як правило, виникають ці та інші проблеми зі здоров`ям в комплексі.
ТСН

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *