ОСТАННІ НОВИНИ

Львів проведе міжнародну конференції про інвестиції Кіпру в Україну

|

Громадська організація «Галицький Клуб «Інтеграція» під егідою та в партнерстві з Львівською торгово-промисловою палатою організовує Міжнародну конференцію “Україна-Кіпр: інвестиційні рішення та торгівельно-економічне співробітництво”. Конференція проходитиме 23 травня 2012 року у Львові в конференц-залі готелю «Жорж» (пл. Міцкевича 1), початок о 12.00 год. Про це повідомляють організатори заходу.

Захід проводиться за підтримки Посольства Республіки Кіпр в Україні та за участі «Банку Кіпру», аудиторської компанії «ПрайсвотерхаусКуперс» та кіпрської девелоперської компанії «Лептос Істейтс».

У конференції візьмуть участь: Надзвичайний та Повноважний Посол Республіки Кіпр в Україні п. Евагорас Вріонідес, Начальник управління міжнародного співробітництва Львівської обласної державної адміністрації п. Лев Захарчишин; Президент Львівської торгово-промислової палати п. Дмитро Афтанас, Голова громадської організації «Галицький Клуб «Інтеграція» п. Юрій Тітовець, представник «ПрайсвотерхаусКуперс Кіпр» п. Пантеліс Евангелоу, представник кіпрської  девелоперської компанії «Лептос Істейтс» – провідного забудовника на Кіпрі – п. Анна Васильєва, Голова Представництва Банку Кіпру в Україні, п. Юлія Володіна, а також представники регіональної державної влади та місцевого самоврядування, бізнесових кіл західних областей України.

Програмою конференції передбачені двосторонні переговори та консультації.

Участь у конференції – безкоштовна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *