ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині чоловік переховував наркотики у 100-доларовій купюрі

|

У місті Старий Самбір Львівської області споживач наркотиків з іноземної валюти зробив схованку для наркотиків. Як повдіомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області, 22-річний молодик загорнув марихуану у купую номіналом 100 доларів США.

 Наркотики у валюті міліціонери виявили, коли 12 травня близько 23.30 години у місті Старий Самбір зупинили автомобіль «Ауді-100», за кермом якого знаходився 22-річний житель Старосамбірського району.

Поруч із водієм лежав паперовий згорток, зовні схожий на іноземну валюту. Як виявилося, це була 100-доларова купюра, всередині якої знаходилась наркотична речовина.

За зовнішніми ознаками виявлена речовина є схожою на марихуану. Для підтвердження її було скеровано на експертизу, а водія автомобіля для з’ясування обставин – у райвідділ міліції.

Через день після цього інциденту, а саме – 14 травня, правоохоронці Старосамбірщини виявили інший факт, пов`язаний з незаконним обігом наркотиків. Зокрема, о 15.00 годині під час профілактичного відпрацювання Старосамбірського району у місті Добромиль на вулиці Хирівська, 50-а було перевірено автомобіль «Деу-Ланос», яким керував 22-річний житель Стрийського району. Крім нього, у салоні транспортного засобу знаходилось четверо пасажирів.

При перевірці документів та огляду салону «Деу», один із пасажирів, 19-річний житель міста Самбір, який сидів на задньому сидінні праворуч, несподівано відчинив дверці авто та викинув на землю два шприци із залишками світлої та бурої речовин. Взявши приклад зі свого товариша, ще один пасажир, 32-річний житель Стрийського району, також викинув шприц із залишками невідомої речовини.

Як розповів начальник Старосамбірського райвідділу міліції Ігор Марадь, окрім водія, усі пасажири автомобіля знаходились у стані наркотичного сп’яніння. «Попри те, що двоє пасажирів намагалися позбутися шприців із наркотичною речовиною, все ж у салоні транспорту було виявлено та вилучено шприц ємністю 5 мілілітрів з порошкоподібною речовиною білого кольору. Усі шприци були опечатані в поліетиленові прозорі файли та вилучені для дослідження. Окрім них зі салону даного автомобіля також були вилучені медпрепарати, а саме – два запечатані флакони очних крапель «Мідріацил», скляну пляшечку з написом «Борна кислота» з порошком білого кольору», − сказав начальник Старосамбірського райвідділу міліції. Автомобіль «Деу-Ланос» було доставлено на подвір’я Старосамбірського РВ, а водія та чотирьох пасажирів – у райвідділ міліції.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *