ОСТАННІ НОВИНИ

Пацієнта-«терориста» притягнуть до кримінальної відповідальності

|

Стосовно 48-річного львів’янина, який телефоном повідомив про факт терористичного акту у 8-ій міській комунальній клінічній лікарні міста, слідчі Сихівського РВ порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 296 КК України. Про це повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Зловмиснику, який ще досі перебуває на лікуванні, інкримінують хуліганство, тобто – грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом. Санкція цієї частини статті передбачає штраф від п`ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до п`яти років. Слідство триває.

Нагадаємо, 14 травня о 5.25 годині у чергову частину Сихівського райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у комунальній 8-ій міській клінічній лікарні міста Львова стався теракт. До лікарні одразу було скеровано слідчо-оперативну групу. Проте, на місці події факт терористичного акту не підтвердився.

Як повідомлялося раніше, 48-річний пацієнт цієї ж лікарні, вирішив таким чином розважитись. 

Фото: Flickr 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *