ОСТАННІ НОВИНИ

За минулу добу на Львівщині знайшли 10 боєприпасів часів війни

|

За минулу добу, 15 травня, на Львівщині виявили 10 боєприпасів часів війни. Про це повідомляє прес-центр ГУ МНСУ у Львівській області.

Зокрема, учора о 09:45 до Мостиського районного відділу ГТУ МНС України в Львівській області надійшло повідомлення про те, що в селі Арламівська Воля під час проведення земляних робіт виявлено п’ять предметів, ззовні схожих на артилерійські снаряди часів війни. Працівники МНС, які прибули на місце, встановили, що на поверхні землі знаходяться боєприпаси періоду Другої Світової війни. Про факти виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку на вилучення та знешкодження вибухонебезпечних предметів.

Того ж дня о 10:20 особовим складом піротехнічного підрозділу за розпорядженням начальника ГТУ МНС України у Львівській області проведено роботи по обстеженню місцевості в лісовому масиві поблизу села Райлів Стрийського району щодо виявлення вибухонебезпечних предметів. Ретельно обстеживши навколишню територію, вони виявили 75-мм артилерійський снаряд та чотири ручні осколочні гранати. Боєприпаси були вилучені та знешкоджені о 13:40 встановленим порядком.

Нагадаємо, що з початку року на території області виявлено 233 вибухонебезпечних предмети у 126 місцях. Серед них знешкоджено 225 боєприпасів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *