ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні львів’ян знайомитимуть з німецькою культурою та освітою

|

У Львові знайомитимуть з культурою та освітою Німеччини. У місті перебуватиме ДойчландМобіль 2012, який подорожує Україною. Львів стане одним із 17 українських міст, до яких завітає ДойчландМобіль, інформує прес-служба Львівської міської ради.

Як розповіли у Посольстві Федеративної Республіки Німеччина, метою ДойчландМобіля є ознайомити населення України з культурою та освітою в Німеччині та популяризувати вивчення німецької мови. У Львові ДойчландМобіль перебуватиме лише сьогодні, 16 травня. Він розміститься на площі Ринок.

Головними елементами ДойчландМобіля є багата культурно-інформаційна програма, на яку запрошують усіх жителів міст. Поряд з інтерактивними мовними іграми та конкурсами надаватимуться також інтернет-консультування, які можна отримати у мобільному Інтернет-кафе безпосередньо біля ДойчландМобіля.

Організатори зазначають, що цей проект повинен сприяти більшому інтересу громадськості до німецької мови, а також активнішому культурному обміну між Німеччиною та Україною.

Нагадаємо, ДойчландМобіль 2012 є спільним проектом Посольства Німеччини, Ґете-Інституту, Німецької служби академічних обмінів (DAAD) та Ради німців України (представники німецької меншини) і реалізується за підтримки Міністерства культури України. Спонсорами проекту є фірми «Mercedes-Benz», «МТС» та «Агромат».

Програма перебування у Львові ДойчландМобіля:

15.00 – 21.00 год: інформаційні стенди про можливості вивчення німецької мови, навчання в Німеччині, туристичні можливості та візові питання

15.00 – 21.00 год: мобільне інтернет-кафе з консультуванням

15.00 – 16.00 год: інтерактивні мовні ігри

16.00 – 17.30 год: читальний куток та проект «100 німецьких книг українською мовою»

17.00 – 18.00 год: інтерактивні мовні ігри, вуличний футбол

19.30 – 21.00 год: художній фільм «Соліно»

19.00 – 20.30 год: концерт народних пісень «Тихо сходить місяць». Мартін Петцольд (тенор) і Мартін Гьопфнер (гітара) (Будинок органної і камерної музики, вул. С. Бандери, 8).

Більш детальну інформацію до проекту ДойчландМобіль можна знайти за посиланнями: www.kiew.diplo.de та http://www.facebook.com/deutschlandmobil/.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *