ОСТАННІ НОВИНИ

Митники запевняють, що на українсько-польському кордоні черг немає

|

Пункти пропуску на українсько-польському кордоні в зоні діяльності Львівської митниці працюють у звичному режимі. За інформацією польських митників, протест, оголошений профспілкою, не впливає на пропускну здатність пунктів пропуску. Про це повідомили у прес-службі Державної митної служби України.

Як запевняють митники, митне оформлення товарів та транспортних засобів здійснюється відповідно до встановлених міжнародних норм. Інформація про «величезні черги, в основному з вантажівок, які вишикувалися на українсько-польському кордоні», не відповідає дійсності.

Так, сьогодні на 16 год. у пунктах пропуску «Смільниця – Кросценко» та «Шегині – Медика» черг вантажного та легкового транспорту у напрямі виїзду з України немає. У пунктах пропуску «Краковець – Корчова» в напрямі виїзду з України очікує 15 легкових автомобілів, а вантажівок – близько 45. У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» на виїзд з України очікує 12 вантажних та 15 легкових транспортних засобів.

Варто зазначити, що кількість транспортних засобів, яка очікує на виїзд з України, є в межах норми, оскільки проектна пропускна спроможність пункту пропуску «Краковець» за добу: легкових автомобілів – 2000, вантажних автомобілів – 500; пункту пропуску «Рава- Руська» – 3 500 легкових автомобілів та 250 вантажних.

 Фото: Михайло Дашкович

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *