ОСТАННІ НОВИНИ

Кілька вулиць Львова залишились без світла через любителів металу

|

У суботу, 12 травня 2012 року, внаслідок втручання сторонніх осіб у роботу електрообладання і розкрадання енергомайна, понад дві години залишались без електропостачання мешканці вулиць Залізничної, Міхновських, Головацького, Одеської, Ярослава Мудрого та прилеглих вулиць у місті Львові. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ПАТ “Львівобленерго”.

Зловмисники спиляли металеві двері в діючій трансформаторній підстанції №285 і вкрали металеве покриття кабельних каналів та самі двері.

За фактом крадіжки товариство звернулось з офіційною заявою до райвідділу міліції.

Адже своїми діями зловмисники ставлять під загрозу не лише своє життя, але й життя та здоров’я інших людей, оскільки об’єкти електропостачання знаходяться під напругою.

ПАТ „Львівобленерго” звертається до всіх мешканців Львова та Львівської області з проханням замислитись над наслідками розкрадання енергомайна. По-перше, це загроза життю та здоров’ю людей, а по друге — кожна крадіжка несе за собою матеріальні збитки не тільки енергопостачальній компанії, але й кожному мешканцю Львівщини.

Якщо хтось став свідком або володіє інформацією про розкрадання енергомайна, просимо негайно зателефонувати:

в міліцію — 102;

на „телефон довіри” ПАТ „Львівобленерго” — (032) 239-23-28 (цілодобово);

в Інформаційно-консультаційний центр Товариства — (032) 239-24-55, 239-20-05 по місту Львову та області, або 15-68 по місту Львову (цілодобово).

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *