ОСТАННІ НОВИНИ

Закінчено реконструкцію злітної смуги аеропорту

|

Сьогодні, 15 травня 2012 завершено реконструкцію злітно-посадкової смуги, що передбачала її продовження із 2510 м до 3305 м. Про е йдеться у повідомленні аеропорту.

Разом із продовженням , на злітній смузі встановлено найсучасніше світосигальне обладнання , інструментальну систему посадки ILS, метео- та радіо- системи.

Таким чином аеродром Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького отримав II .категорію Міжнародної організації цивільної авіації (ІCАО), що означає готовність приймати літаки навіть в складних метеорологічних умовах, коли горизонтальна видимість не перевищує 400м. Закінчення реконструкції злітно-посадкової смуги дозволяє приймати пасажирські судна класу «D» та збільшити пропускну здатність смуги з 8 до 20 літаків за годину.

Зараз із Міжнародного аеропорту «Львів» імені Данила Галицького здійснюють рейси 10 іноземних та 3 українських авіаперевізники.

Реконструкція злітно-посадкової смуги розпочалась в квітні 2009 року. Проектом було передбачено реконструкцію існуючого перону №1 та будівництво нового перону №2, виділення 24 місць для стоянок повітряних суден.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *