ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові обговорять реальний стан фінансового та банківського ринку України

|

У рамках Міжнародного Форуму Інвестицій та Інновацій, який проходитиме 24-25 травня 2012 року у місті Львові, пройде конференція на тему: «Фінанси та Інвестиції в Україні. Чого очікувати». Про це повідомляє прес-служба Львівської облдержадміністрації.

Модератором Конференції виступить Володимир Лавренчук, голова правління Райффайзен Банку Аваль, серед доповідачів – Наталія Яресько, співзасновник та головний виконавчий директор Horizon Capital, Ігор Шумило, директор Генерального департамента НБУ, Ігор Петрашко, керуючий директор та голова інвестиційно-банківського управління «Тройка Діалог», Олексій Скрипник, генеральний директор Eleks та інші відомі особистості в світі інвестицій, фінансів та інновації.

Під час доповідей буде висвітлено реальний стан і перспективи фінансового та банківського ринку України, обговорено проблеми розвитку інновацій в сфері фінансів та інвестицій, проблеми, можливості та перспективи інвестування в інноваційні проекти, забезпечення надійного партнерства між банками і бізнесом, сучасні IT технології в банківському секторі, перспективи економічне зростання через залучення грошей внутрішнього інвестора, способи підвищення фінансової грамотності населення, а також захист прав споживачів фінансових послуг.

Завдяки участі експертів з різних сфер та багатьох країн, Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій створить умови для об`єднання ідей та можливостей науковців, підприємців, експертів з досвідом банкірів та інвесторів задля успішної реалізації інноваційних технологій та інвестиційних проектів.

Конференція «Фінанси та Інвестиції в Україні. Чого очікувати» проводиться в рамках реалізації програми “Програми інвестиційного розвитку Львівської області на 2011 –2015 роки” та за підтримки проекту FINREP і Райффайзен Банку Аваль.

Детальна інформація та реєстрація учасників на сайті Форуму http://iiif.com.ua.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *