ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські сироти отримали спортобладнання й виконали зарядку з Клочковою

|

11-го травня у Львівському будинку дитини №1 відбулось урочисте відкриття дитячої спортивної кімнати. Маленькі вихованці отримали спортивні куточки, ходунки, машинки-каталки, розвивальні килимки, фітболи та багато іншого. На відкриття спортивної кімнати для юних львів’ян приїхали заступник начальника Головного управління охорони здоров’я Львівської облдержадміністрації Ірина Микичак та чотириразова олімпійська чемпіонка і молода мама Яна Клочкова.

Вихованці будинку зустріли гостей зворушливими і талановитими виступами – вони танцювали, співали та читали вірші. А пізніше Яна Клочкова провела для них спортивну зарядку.

Львів – друге місто, яке стало учасником благодійного проекту. До нього спортивне обладнання вже вручили дитбудинку в Запоріжжі, а на черзі ще Прилуки, Херсон та будинок дитини у Київській області.

Легендарна плавчиха розробила особливий комплекс нескладних та цікавих вправ, націлених на активний та здоровий розвиток дітей. «Чемпіонська зарядка» неабияк сподобалась діткам – вони уважно слухали спортсменку і жваво повторювали за нею нескладні, але корисні рухи. Особливу прихильність завоювали у малечі фітболи, які використовувались під час зарядки. Тепер малюки зможуть гратися з ними та виконувати нескладні розвивальні вправи щодня.

«Рух – це життя! – коментує Яна. – Коли мені запропонували взяти участь у цій ініціативі, я жодної секунди не вагалась. По-перше, як спортсменка, я дуже добре знаю, скільки треба докласти зусиль, щоб отримати бажаний результат. А коли тебе підтримують і створюють комфортні умови, ти досягаєш висот, до яких прагнеш, набагато швидше. По-друге, як мама, я знаю, яке велике значення в житті дитини має рух і як важливо для малюка активно розвиватися.

Презентація стала можливою завдяки благодійній ініціативі ТМ Pampers, яка проводиться в рамках співпраці з Міжнародним олімпійським комітетом та Національним олімпійським комітетом України. Аби допомогти діткам, позбавленим батьківської підтримки, відкривати свої спортивні таланти, торгова марка передасть обладнання на суму 400 тисяч гривень п’яти дитячим будинкам у різних регіонах країни.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *