ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині відбулися проміжні вибори депутата

|

За інформацією відділу адміністрування Державного реєстру виборців Львівської обласної державної адміністрації у неділю 13 травня 2012 року у Кам’янка-Бузькому районі відбулись проміжні вибори депутата місцевої ради. Про це повідомляє прес-служба ЛОДА.

На виконання статей 30 та 32  Закону України “Про вибори депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, місцевих рад та сільських, селищних, міських голів” відділом ведення Державного реєстру виборців Кам’янка-Бузької райдержадміністрації підготовлено та передано дільничній виборчій комісії уточнені списки виборців.

Відповідно до визначених норм дільничні виборчі комісії були забезпечені відповідними приміщеннями, обладнанням та інвентарем.

Відповідно до протоколу про підсумки голосування депутатом Добротвірської селищної ради Кам’янка-Бузького району одномандатного виборчого округу № 1 обрано Бойка Юрія Віталійовича 1966 року народження, позапартійного – 52,8% голосів виборців «ЗА».

За Сологуб Ганну Ярославівну, позапартійну, проголосувало 26,4 % виборців, за Поліщук Ірину Петрівну, позапартійну, віддали свої голоси 18,9 % виборців, за Козицького Мар’яна Богдановича, члена ВО «Батьківщина» не проголосував жодний виборець.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *