ОСТАННІ НОВИНИ

У міській раді експонують фотовиставку «Відкрий дитині світ»

|

28 квітня молоді львівські фотографи в рамках соціального проекту «Відкрий дитині світ» подарували сиротам професійну фотосесію, з результатами якої може ознайомитись кожен охочий. З 11 травня фотовиставка розташована на другому поверсі Львівської міської ради (північна сторона). В експозиції зібрані фотографії дітей з дитячого будинку №1 (вул. Таджицька, 21), в якому перебувають діти-сироти віком від 3 до 6 років. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

«Вже втретє в рамках соціального проекту «Відкрий дитині світ» організована соціальна фотовиставка. Молоді львівські фотографи подарували дітям не лише хороші фотографії, а й свою увагу, весело проведений час та яскраві спогади. В дитячому будинку №1 перебуває 70 дітей-сиріт дошкільного віку, яким, в першу чергу, не вистачає  не матеріальних благ, а любові, уваги та піклування. Мета фотовиставки – нагадати людям про таких діток, та закликати їх допомагати та піклуватись про тих, хто, на жаль, став небажаним для своїх батьків. Також фотовиставка є хорошою нагодою знайти дітям нових друзів, а можливо і меценатів. Я щиро вдячна фотографам, які проявили шляхетність та безкорисливо долучились до доброї справи», – розповіла Соломія Басараб, організатор соціального проекту «Відкрий дитині світ».

У соціальному проекті «Відкрий дитині світ» взяли участь фотографи: Орест Якобчук, Юрій Пацула, Анастасія Роботицька, Іван Корень, Юлія Ільчишин, Анастасія Портман, Мар`яна і Максим Кравцові, Ірина Бучинська.

Довідка

«Відкрий дитині світ» – соціальний проект львівської молоді. Студенти організовують безкоштовні фотосесії для дітей з інтернатів та дитячих будинків. Такі фотосесії вже відбулись в НРЦ «Мрія» та НРЦ «Джерело» та дитячому будинку №1.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *