ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові триває конкурс-розіграш квитків на матч Євро-2012

|

У Львові триває конкурс-розіграш квитків на матч УЄФА ЄВРО 2012™, повідомляє медіа-центр «Львів-2012». Призер стане власником двох квитків на один матчі УЄФА ЄВРО 2012 у Львові  Данія-Німеччина. Розіграш триває на сайті Приймаючого міста Львів uefaeuro2012.lviv.ua.

«Для того, аби взяти участь в конкурсі, необхідно на електронну адресу [email protected] надіслати одну світлину, на якій ви або ваші друзі, на вашу думку, найкраще вболіваєте. Термін подання світлин та голосування за них на сайті Приймаючого міста триватиме до 15:00 17.05.2012», – повідомляють організатори.

Голосування за найкращі світлини на І етапі конкурсу триватиме на сайті www.uefaeuro2012.lviv.ua. 20 світлин, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть завантажені на сторінку сайту Приймаючого міста Львів у Facebook. Голосування в мережі Facebook триватиме до 15:00 22.05.2012.

Офіційне оголошення переможця відбудеться 22.05.2012 в мережі Facebook.

Власник світлини, яка набере найбільшу кількість голосів в мережі Facebook, отримає два квитки на матч Данія-Німеччина, який відбудеться 17 червня 2012 року.

Умови конкурсу:

Участь в конкурсі безкоштовна. Учасниками можуть стати лише повнолітні. Конкурс відбувається у два етапи.

І ЕТАП.

1.1.         Для участі в І етапі конкурсу необхідно:

–         на адресу [email protected] надіслати одну світлину, на якій Ви або Ваші друзі, на вашу думку, найкраще вболіваєте;

–         обов’язково вказати Ваше ім’я та прізвище, номер мобільного.

1.2.         Вимоги до фото:

–         На фото обличчя повинні бути чіткими.

–         Фотографії повинні мати щонайменше 550 пікселів по ширині та об`єм до 5 мегабайт.

1.3.         Авторські права на фотографії:

–         Надсилаючи на конкурс фотографію, учасник підтверджує володіння правами на фотографію. У разі висунення третіми сторонами претензій на володіння правами на фотографію, відповідальність несе учасник конкурсу.

–         Організатор конкурсу залишає за собою право використовувати фото у власних некомерційних цілях на безоплатній основі та без згоди автора.

–         Участь у конкурсі підтверджує, що учасник погоджується із зазначеними умовами конкурсу.

1.4.         Термін подання світлин та голосування за них на сайті Приймаючого міста триватиме до 15:00 17.05.2012.

1.5.         Для того, щоб проголосувати, потрібно зайти на сторінку конкурсу на сайтіwww.uefaeuro2012.lviv.ua та світлині, яка вам найбільше сподобалася, віддати свій голос. Аби ваш голос був зарахованим, його необхідно підтвердити з допомогою електронної адреси.

ВАЖЛИВО! Дозволяється підтвердження голосу лише з однієї електронної адреси з одним IP. Якщо одне і те ж IP матимуть декілька ел. адрес, то ці голоси не зараховуються. Також голос не буде зараховано, якщо ел. скринька створена на одному з ресурсів тимчасових ел. адрес.

1.6.         О 15:01 17.05.2012 сторінка для голосування закривається та розпочинається ІІ етап.

 

ІІ ЕТАП

1.1.         20 світлин, які наберуть найбільшу кількість голосів, будуть завантажені на сторінку сайту Приймаючого міста Львів у Facebook.

1.2.         Голосування в мережі Facebook триватиме до 15:00 22.05.2012.

1.3.         22.05.2012 в мережі Facebook відбудеться офіційне оголошення переможця.

1.4.         Власник світлини, яка набере найбільшу кількість голосів в мережі Facebook, отримає два квитки на матч Данія-Німеччина, який відбудеться 17 червня 2012 року.

1.5.         Про місце та час отримання квитків буде повідомлено додатково.

 

Квитки на матч чемпіонату Європи з футболу 2012 року Данія-Німеччина безкоштовно надала УЄФА.

Фото: Євген Котенко 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *