ОСТАННІ НОВИНИ

Львівська влада рекомендує АЗК «ОККО» гостям міста

|

На всіх автозаправних комплексах «ОККО» у Львові незабаром з’являться наліпки «Місто рекомендує». Першу таку відзнаку керівник адміністрації міського голови Львова Олег Березюк вручив 10 травня нашій заправці на вул. Городоцькій, 284/1. Саме мережу «ОККО» Львівська мерія обрала переможцем програми «Привітне місто» у категорії автозаправних станцій.

Програму «Привітне місто» розпочали реалізовувати у рамках підготовки Львова до проведення у ньому матчів футбольного чемпіонату Євро-2012. Її мета – допомогти гостям міста зорієнтуватися з вибором найкращих інфраструктурних об’єктів у Львові. Зокрема, до автозаправок мерія ставила такі вимоги: доступність туалету для всіх відвідувачів, відмінний санітарно-гігієнічний стан, наявність щонайменше одного працівника на зміні, що володіє англійською мовою, можливість розрахуватися за пальне і послуги платіжною карткою тощо. Окрім того, на таких АЗС відвідувачі повинні мати змогу отримати мапу Львова та схему руху громадського транспорту. Ті заправки, при яких працюють заклади харчування, повинні забезпечити Wi-Fi для відкритого бездротового доступу до мережі Інтернет для відвідувачів та меню іноземними мовами.

«Для багатьох наших гостей саме заправки стануть тим першим об’єктом, з якого вони почнуть формувати своє враження про Львів. І ми прагнемо, щоб це враження було максимально позитивним», – зазначив керівник адміністрації міського голови Львова Олег Березюк. «Проведення в Україні Євро-2012 не є для нас несподіванкою. Ми, безумовно, готувалися до цієї події. Але й без того, найвища якість пального та послуг, максимальний комфорт для клієнтів є повсякчасними пріоритетами на АЗК «ОККО», – каже Олесь Пограничний, керівник відділу зв’язків із громадськістю мережі АЗК «ОККО» (ПАТ «Концерн Галнафтогаз»).

Нині у Львові та на під’їздах до нього працює 18 автозаправних комплексів під брендом «ОККО». На початку червня планується відкриття нового трасового АЗК у с. Солонка поблизу Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *