ОСТАННІ НОВИНИ

Виконком Львова вирішив, як житиме місто під час ЄВРО-2012

|

Для належної підготовки та організації проведення ЄВРО-2012, забезпечення нормальних умов життєдіяльності та надання якісних споживчих послуг мешканцям та гостям міста, створення безпечної пішохідної зони, виконавчий комітет ЛМР прийняв рішення «Про деякі питання функціонування міста під підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу».  Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Відповідно до цього рішення, у місті затверджено пішохідну зону, встановлено обмеження руху транспорту на території, прилеглій до стадіону «Арена Львів». Визначено час для ввезення та розвантаження товарів до закладів торгівлі, ресторанного господарства та сфери послуг, розташованих у межах пішохідної зони. Визначено перелік вулиць, де у дні матчів буде заборонено паркувати транспортні засоби. Розроблено форму заявки та перепустки на в’їзд на території з обмеженим доступом.

Також затверджено базові вимоги та рекомендації до стандартів роботи об’єктів ресторанного господарства для забезпечення надання якісних послуг мешканцям та гостям міста та ін.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *