ОСТАННІ НОВИНИ

На Львівщині група підлітків жорстоко побила школяра

|

У місті Новий Розділ у Львівській області група молодих людей жорстоко побила школяра. Про це повідомляє мати постраждалого Віра Фацієвич.

Події розгорнулись на початку листопада 2011 року. Нібито найкращі друзі В.Процак, М. Хробак, А. Галай, Н.Партика та одна дівчина Д. Жирнова вирішили звести рахунки зі своїм товаришем Артуром Фацієвичом під час осіннього балу, який проходив у школі №4. Підлітки зібравшись ввечері гуртом підійшли до школи, де в цей час на заняттях перебувала їхня жертва. Вони викликали до себе Артура по мобільному телефону. Хлопець жодних поганих передчуттів від раптової зустрічі не мав. Адже це були ті діти, з котрими він проводив вільний час – і під час прогулянок по місту, і під час поїздок за кордон.

Після короткої розмови, один з друзів (А.Галай) почав наносити жертві удари. Давати стусани другові допомагали й В.Процак, М. Хробак, тоді як Н.Партика та дівчина Д. Жирнова спостерігали за дійством збоку.

Після жорстокого побиття, за результатами судово-медичної експертизи, Артур Фацієвич отримав уламковий злам виличної кістки зліва зі зміщенням фрагментів, струс головного мозку, крововилив у білкову оболонку лівого ока, які утворились від ударів тупими предметами, що відносяться до тілесного ушкодження середньої тяжкості.

Як стверджує мати побитого, молодики були на підпитку, але правоохоронні органи чомусь замовчують цей факт. Окрім того, правоохоронні органи чомусь порушили кримінальну справу лише проти А.Галая, а не проти групи осіб, які здійснювали цей злочин. Віра Фацієвич упевнена, що батьки учасників жорстокого побоїща просто підкупили працівників міліції, щоб позбавити своїх чад від кримінальної відповідальності. Але мати постраждалого сподівається на справедливість і винних все таки буде покарано.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *