ОСТАННІ НОВИНИ

Рух приватного транспорту поблизу «Арени-Львів» буде закритий тільки у дні матчів Євро

|

В’їзд приватного транспорту на територію, прилеглу до стадіону «Арена Львів», буде обмежений тільки у дні матчів. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Так, відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР «Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу», в’їзд транспорту (крім громадського, спеціального та акредитованого) на територію, охоплену перехрестями вул.Стрийська – Вернадського, вул.Вернадського – проектована 8-ма дорога, кільцева дорога – вул.Стрийська, вул.Стрийська – проектована 7-ма дорога  буде обмежено 9, 13 та 17 червня з 6:00 год. ранку до 3:00 год. ночі наступних днів.

В’їзд на територію, окреслену перехрестями вул.Стрийська – вул.Наукова – вул.Хуторівка, вул.Стрийська – вул.Гашека, вул.Стрийська – вул.Максимовича, кільцева дорога – вул.Стрийська, вул.Стрийська – вул.Сокільницька, вул.Стрийська – вул.Трускавецька. буде обмежений 9, 13 та 17 червня з 14:00 год. ранку до 3:00 год. ночі наступних днів.

Мешканці, які проживають у межах території, прилеглої до стадіону «Арена Львів» можуть отримати перепустку на заїзд у цю територію, чи проїхати за пред’явленням паспорта (у разі реєстрації у цьому районі).

Підприємства та організації можуть отримати перепустки на в’їзд до транспортного периметру у дні проведення матчів при поданні вмотивованої заявки у департамент «ЄВРО-2012» ЛМР до 20 травня 2012 року.

Форма заявки розміщена на сайті Приймаючого міста Львів www.uefaeuro2012.lviv.ua в розділі «Львів’янину».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *