ОСТАННІ НОВИНИ

Пакувати документи на ЗНО треба заздалегідь

|

Збирати документи, необхідні для участі в ЗНО, варто увечері перед тестуванням, радить керівник Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти Лариса Середяк.

«Це варто робити тому, що у поспіху зранку можна взяти не свій паспорт. У нас бували такі випадки, коли учасники ЗНО приходили з паспортами матерів» – розповіла вона.

За словами Л.Середяк, є три документи, без яких учасника ЗНО не пустять на пункт тестування. Це сертифікат учасника з його фото і голограмою, паспорт та запрошення.

«Без перших двох школяр не потрапить на пункт тестування – його просто не пустять, тому варто всі ці документи заздалегідь скласти в одну папку» – нагадує пані Середяк. При цьому вона сказала, що зараз в центрі є 8 конвертів з сертифікатами, які повернулися назад і ніхто їх не поспішає забрати. Контактні телефони, подані цими особами, виявилися неправильними.

Також Л.Середяк радить учням добре вивчити маршрут доїзду до пунктів тестування. Особливо це стосується Львова, де зараз проводять масштабні ремонти вулиць, а наприкінці травня будуть вагомі зміни в русі транспорту в центрі.

«У нас є три пункти тестування на Пасічній, але там зараз частина дороги закрита. І в центрі також є три пункти тестування» – наголошує керівник центру. Тому вона радить зробити тестову поїздку до пункту тестування і перевірити, скільки часу це займає, щоби не спізнитися.

Загалом на Львівщині участь у тестуванні візьмуть майже 14, 5 тисячі осіб. Тестування розпочинається 15 травня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *