ОСТАННІ НОВИНИ

Сьогодні піаритимуть спеціалізовані школи Львова з поглибленим вивченням іноземних мов

|

Сьогодні у Львові відбудеться загальноміський марафон спеціалізованих навчальних закладів міста з поглибленим вивченням іноземних мов на тему «Іноземні мови – крок до успіху». Тут буде представлено 28 навчальних закладів Львова з поглибленим вивченням іноземних мов. Про це інформує прес-служба Львівської міськради.

З 11.00 до 16.00 год. в коридорах 1 та 2 поверхів Ратуші буде розташований інформаційний стенд-колаж «Навчальний заклад, в якому навчаємося», у великій сесійній залі відбудеться представлення мультимедійних та відео проектів іноземними мовами (англійською, німецькою, французькою, іспанською) та мовами національних меншин (польською, російською), а також відбудуться театралізовані виступи «Гордися нами, школо» на площі перед Ратушею.

«Мета проведення заходу: поглиблення зацікавленості до вивчення іноземних мов, стимулювання творчого самовдосконалення дітей.

Тематика представлених аспектів: налагодження співпраці української молоді з ровесниками інших європейських країн, євроінтеграційні процеси, міжнародна діяльність, представлення роботи шкільних євро клубів, традиції навчального закладу та його історія, «Успіх школи – мій успіх», випускники, якими гордимося, Євро-2012», – розповіла в.о. начальника управління освіти Катерина Гороховська.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *