ОСТАННІ НОВИНИ

“Доктора Пі» перевірять на паранормальні здібності

|

У Міністерстві внутрішніх справ хочуть з`ясувати, чи справді скандальний “Доктор Пі” Андрій Слюсарчук володіє гіпнозом або іншими паранормальними здібностями, повідомляє ТСН. “Буде комплексна експертиза, яка дасть відповіді на такі запитання, чи дійсно він вміє вираховувати це Пі, чи володіє він якимись надзвичайними, екстрасенсорними здібностями”, – розповів речник МВС України Володимир Поліщук.

Колишній заступник міністра Геннадій Москаль не розуміє, яким чином міліція збирається оцінювати паранормальні здібності Слюсарчука. “Можна призначити психіатричну експертизу – чи людина осудна, чи неосудна. А все інше – це з області фантастики. Таких експертиз, повірте мені, як людині, яка викладає криміналістику, їх в природі не існує”, – каже Москаль.

Екстрасенс і цілителька у 10 поколінні, як сама себе називає Ільміра Дербенцева, запевняє – їй достатньо глянути в очі Слюсарчуку, щоби визначити, чи з “їхніх” він. Але міліція тяжіє до точніших досліджень, тому правоохоронцям Ільміра радить провести експеримент. “Дати хвору людину йому – нехай його вилікує, раз він цілитель”, – радить Ільміра.

Слюсарчука вже звинувачують у завданні тілесних ушкоджень та незаконній медичній практиці. Тож і на такий метод правоохоронці навряд чи зважаться. Одна ще є свідки. До міліції у справі Слюсарчука ходив колишній перший віце-прем`єр Олександр Турчинов, радником якого кілька місяців працював скандальний професор. Він розповів, що під час прийому на роботу доктор Пі намагався вразити майбутнього шефа стандартними прийомами. “Брав книгу, дивився на сторінку, і через пару хвилин пробував цитувати, тобто пробував демонструвати серйозні здібності свого мозку. Але ще раз повторю, не це мене цікавило”, – запевнив Турчинов.. Чи повірив у ці фокуси, Турчинов нині не зізнається. За три місяці професор так і не зміг написати жодної урядової програми і начебто через це його звільнили. Але Турчинов не єдиний високопосадовець, який може свідчити у цій справі: міністр освіти Дмитро Табачник надав йому професорське звання, а президент Віктор Ющенко – клопотав про створення Інституту мозку для досліджень Слюсарчука.

 

Фото:PHL

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *