ОСТАННІ НОВИНИ

Від завтра головний трофей Євро-2012 розпочне турне містами України

|

У четвер, 10 травня, у польському місті Катовіце кілька сотень людей прийшли привітати Кубок Анрі Делоне, головний трофей Євро-2012.  Катовіце стало останньою зупинкою польської частини трофі-туру, який рекламує чемпіонат Європи у 14 містах приймаючих країн Євро-2012. Про це повідомляє «Інформаційний центр «Україна-2012»,

Як повідомляє Польська агенція преси, у Катовіце 8-кілограмову срібну чашу встановили на спеціальному подіумі, тур Польщею супроводжував Посол Євро-2012, знаменитий польський футболіст Анджей Шармах.  У Силезії до нього приєднались також знані спортсмени місцевих клубів.
У п’ятницю, 11 травня, Кубок розпочинає свою ходу українськими містами. Розпочнеться тур у Києві, завершиться святкування в Одесі 26 травня. Нагадаємо, у Києві урочистості з нагоди прибуття Кубку розпочнуться об 11:00 з прес-конференції. Сама ж святкова церемонія трофі-туру розпочнеться о 14.00 у колонній залі КМДА, по завершенні якої о 15:15 відбудеться вуличний парад, що прямуватиме Хрещатиком до Майдану Незалежності. А вже о 19:00 для всіх, хто прийде привітати прибуття кубку до України, на Майдані заспівають відомі українські гурти – Скай, Крихітка, ТНМК,Воплі Відоплясова та Гайтана. Протягом вихідних трофей ЧЄ буде виставлений на загальний огляд на Майдані Незалежності.
Українське турне кубку відбудеться за наступним графіком:
11-13 травня – Київ, Майдан Незалежності
14 травня – Івано-Франківськ, Площа Перемоги
15-17 травня – Харків, Площа Свободи
18-20 травня – Донецьк, Площа Леніна
21 травня – Дніпропетровськ, фонтан “Кульбаба”
23-25 травня – Львів, проспект Свободи
26 травня – Одеса, Думська площа.

 
Фото: «Інформаційний центр «Україна-2012»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *