ОСТАННІ НОВИНИ

Перевізники масово відмовляються везти людей на Форум об’єднаної опозиції - Ілик

|

Львівські компанії, що займаються пасажирськими перевезеннями, масово відмовляються надавати в оренду транспорт для поїздки на Форум об’єднаної опозиції, що відбудеться у Києві 12 травня. Про це повідомив лідер Львівської «Батьківщини» Роман Ілик,  інформує прес-служба ЛОО ВО “Батьківщина”.

За його словами, також неможливо купити квитки на поїзд для групової поїздки людей. «Забезпечити організований доїзд до Києва ні автобусами, ні залізничним транспортом неможливо. Партійці купують квитки на поїзд індивідуально, частина їхатиме власним автотранспортом», – зазначив Роман Ілик.

Загалом від Львівської «Батьківщини» участь у Форуму візьме понад 50 партійців, хоча бажаючих було значно більше. Роман Ілик зазначив, що такі відмови від автоперевізників в офісі «Батьківщини» отримують не вперше. «Усі наші поїздки на опозиційні заходи відбуваються за одним і тим же сценарієм. Та попри всі перешкоди, Львівщина буде представлена на форумі», – сказав лідер Львівської «Батьківщини».

Прес-служба львівської “Батьківщини” надала список компаній, які відмовили їм в оренді автоубсів: «Європа-турінг», «Авто-трансфер», «Львівська транспортна організація», «Євротранс», «Автолюкс», «Автотранс-Львів», «Львівавтотранс», «Львівське АТП-14631».

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *