ОСТАННІ НОВИНИ

Цієї неділі у Львові пройде битва брейкдансерів

|

У рамках Міжнародного чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School 13 травня у Львові відомий корейський танцівник Діффер проведе безкоштовно майстер-клас. Відтак, Львів вже друге поспіль прийматиме промотур Західної України. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Захід проходитиме з 12:00 до 20:00 год у спортивному комплексі «Локомотив» (вул. Федьковича, 30; 3-й поверх, ігрова кімната № 59). Гість заходу – b-boy Differ з Кореї.

У рамках промотуру проходитиме майстер-клас одного із найкращих бі-боїв (танцівників) світу – Діффера, а також відбудуться змагання найкращих брейкерів Західної України.

«Справжньою подією стане приїзд зіркового гостя – Діффера, оскільки цей гість вважається одним з найпопулярніших у світі і входить до рейтингу 10 найкращих танцюристів світу», – зазначив організатор промотору Владислав Салун.

Фестиваль включає два етапи:

– промо-тури у 4-х частинах України (Схід, Захід, Південь, Північ) – це 7-ми годинні заходи з безкоштовним входом, які включають: майстер-класи від легендарних бі-боїв зі всього світу, їх розповідь про свою школу баттлу, а також – вільні круги, що дозволяють показати себе і свій рівень; цього річ розпочинається з Києва (11 травня),а проходитиме також у Львові (13 травня), Харкові (25 травня), Одесі (27 травня)

– триденний чемпіонат, на якому змагаються кращі брейк-данс команди Європи и світу. Програма чемпіонату включає: командні баттли 5х5, баттли 1х1 серед b-girls (дівчат), kids (дітей) и b-boys (хлопців), а також майстер-класи, круги, warm-up-пати и afterparty. На переможців чекають призи.

Для реєстрації в баттли по системі «Всемогутній бі-бой» необхідно відправити лист за адресою: [email protected]. У листі потрібно вказати: ім’я та прізвище, нікнейм, команду, місто, контактний телефон. Слід звернути увагу, що зареєструватись і взяти участь можуть лише 32 бі-боя. Після реєстрації в Інтернеті необхідно підтвердити свою присутність безпосередньо в залі 13 травня о 12:00 год.

Зазначимо, Burn Battle School – Міжнародний чемпіонат з брейк-дансу, який щорічно проходить в Україні. Основним завданням Battle School є розвиток справжнього і якісного хіп-хопу в Україні. Організатори пропагують любов, повагу, єдність, дружбу і веселощі, ставлять за завдання з допомогою життєвих прикладів найбільш успішних, легендарних танцюристів планети поділитися досвідом і зарядити енергією, надихнути кожного бі-боя України і планети. Організатори закликають кожного бі-боя не боятись розвивати свій власний стиль, створювати свою історію і робити свій власний внесок у загальну культуру. Проект організатори називають соціальним через його філософію, завдяки якій Burn Battle School сьогодні вважається одним з найкращих молодіжних субкультурних фестивалів світу.

Спонсорами заходу є фірми Burn, Snickers, Adidas, Life. Підтримку надає Львівська залізниця та ДФСК «Локомотив».

Детальнішу інформацію про захід можна отримати за тел.: 096 12 89 763, 063 18 08 538 (Салун Владислав), на сайті www.battleschool.com.ua.

Довідка

Вперше чемпіонат Burn Battle School відбувся у 2006 році. Спочатку він проходив у форматі брейк-данс-вечірки. У 2010-му році Міжнародний чемпіонат проходив в форматі вечірок и джемів під назвою Battle School Jams. У 2011 році Battle School набрав існуючого масштабу і вийшов на світовий рівень, до України одразу завітало понад 30 легендарних танцюристів із усього світу.

«Burn Battle School 2011» перший в історії країн СНД міжнародний чемпіонат з брейк-дансу, організований на світовому рівні. Чемпіонат відбувався 26-27 серпня 2011 року в м. Київ.

Програма промотору 13 травня у Львові у рамках Міжнародного чемпіонату з брейк-дансу Burn Battle School:

1. Майстер-клас від b-boy Differ.

2. Snickers cyphers – вільні круги під живу музику.

3. Баттл по системі «Всемогутній бі-бой»: участь беруть 32 бі-боя, проходять відбір. Відбір – це круг, в якому 32 бі-боя танцюють по черзі. Суддя вибирає кращих 16 бі-боїв. Далі 16 бі-боїв баттлують 1х1. У першому раунді кожен бі-бой робить 2 виходи лише по топ-року. У другому раунді кожен бі-бой робить по 2 виходи тільки по футворк. У третьому раунді кожен бі-бой робить по 2 виходи тільки по павер-мув. У четвертому фінальному раунді бі-бої повинні зробити 2 повноцінних виходи. Виграє бі-бой, який уміє робити все.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *