ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде акція проти гендерних стандартів та ювенальної юстиції

|

У Львові 10 травня відбудеться маніфестація присвячена захисту сім’ї, дітей та традиційних сімейних цінностей. Учасники акції пройдуться головними вулицями Львова із закликами не допустити узаконення політики скерованої на руйнацію українських сімей, а саме: впровадження гендерних стандартів в суспільне життя та освіту (пропаганда і узаконення сексуальних збочень), а також ювенальної (кримінальної) юстиції, яка відбирає у батьків та педогогів право на моральне та християнське виховання власних дітей.
За повідомленням організаторів акції, на центральній площі міста перед міською радою лунатимуть виступи громадських діячів та занепокоєних батьків. Подібні акції проходять скрізь по Україні, зокрема, в Івано-Франківську, Тернополі. На Львівщині вже відбулися у Жовкві, Самборі, Дрогобичі, Стрию, Бориславі, Новояворівську, Бродах, Миколаєві та Червонограді.
Що це за гендерна ідентичність, що так посилено впроваджується в закони і сфери життя українців?
«В нашій державі гендерна політика подається як рівність прав жінок і чоловіків. Та насправді гендер – це соціальна стать. Вже не важливо, ким людина народжується, важливо, ким вона себе відчуває: гетеросексуалом, бісексуалом, гомосексуалістом, лесбійкою чи трансгендерною особою. Йдеться про підступну пропаганду гомосексуалізму в українському суспільстві і в результаті очікується руйнація інституту сім’ї в цілому.

Нам кажуть, що метою введення ювенальної юстиції є посилення соціального захисту неповнолітніх, що дозволить забезпечити додаткові гарантії прав дитини…А насправді, ювенальна юстиція (ЮЮ) – це пастка в яскравій обгортці. Досвід багатьох західних країн показує, що ювенальна юстиція призводить до наслідків, що протилежні задекларованим. ЮЮ призводить до безкарності молодіжної злочинності та її стрімкого зростання. Адже згідно з принципом «пріоритетності прав дитини», покарання має бути максимально м’яким, тобто символічним. Сьогодні ювенальна юстиція просовується через Кримінально-процесуальний кодекс, який стає ідеологічною та юридичною основою для введення ЮЮ», – розповідають організатори акцій.
Учасники маніфестації закликатимуть громадськість і батьків не бути байдужими та встати на захист своїх дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *