ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова завітає Дойчландмобіль

|

16 травня до Львова завітає “Дойчландмобіль 2012”, повідомляє прес-служба Львівської міської ради. Львів стане одним із 17 українських міст, до яких завітає ця культурна акція.

За даними Посольства ФРН в Україні, метою заходу є ознайомлення населення України з культурою та освітою в Німеччині та популяризувати вивчення німецької мови.

Головними елементами Дойчландмобіля є багата культурно-інформаційна програма, на яку запрошують усіх жителів міст. Поряд з інтерактивними мовними іграми та конкурсами надаватимуться також Інтернет-консультування, які можна отримати у мобільному Інтернет-кафе безпосередньо біля Дойчландмобіля.

Організатори зазначають, що цей проект повинен сприяти більшому інтересу громадськості до німецької мови, а також активнішому культурному обміну між Німеччиною та Україною.

Нагадаємо, Дойчландмобіль 2012 є спільним проектом Посольства Німеччини, Ґете-Інституту, Німецької служби академічних обмінів (DAAD) та Ради німців України (представники німецької меншини) і реалізується за підтримки Міністерства культури України. Спонсорами проекту є фірми «Mercedes-Benz», «МТС» та «Агромат».

Детальну інформацію про проект можна знайти за посиланнями: http://www.kiew.diplo.de та http://www.facebook.com/deut

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *