ОСТАННІ НОВИНИ

У центрі Львова визначили перелік вулиць, де у дні євроматчів буде заборонено паркуватись

|

У Львові визначено перелік вулиць, де у дні проведення матчів буде заборонено паркування транспортних засобів. У тому числі і на відведених та спеціально обладнаних майданчиках для паркування. Такий перелік визначений відповідно до рішення виконавчого комітету ЛМР «Про деякі питання функціонування міста під час підготовки та проведення фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу». Про це повідомляє Медіа центр «Львів 2012».

Зокрема, йдеться про 51 вулицю у центральній частині міста, де 9, 13 та 17 червня буде заборонено паркуватись: на вулицях Гнатюка, Братів Рогатинців, Валова, Винниченка, Вірменська, Волошина, Вороного, Гавришкевича, Герцена, Гонти, Друкарська, Дудаєва, Жижки, Кн.Романа, Ковжуна, Костомарова, Костюшка, Краківська, Крушельницької, Лепкого, Лесі Українки, Леся Курбаса, Листопадового Чину, Мартовича, Менцинського, Нижанківського, Низький Замок, Поповича, Саксаганського, Сербська, Січових Стрільців, Словацького, Ставропігійська, Староєврейська, Стефаника, Стрийська, Театральна, Тиктора, Університетська, Федорова, Франка (від Зеленої до пл.Соборної), Фредра, Фурманська, Чайковського, Шота Руставелі, Катедральна, пл.Митна, пл.Міцкевича, пл.Петрушевича, пл.Соборна, пр.Шевченка.

Нагадаємо, 8 червня відбудеться перший матч та відкриття Турніру. У Львові відбудуться три матчі фінального турніру: 9 червня зіграють Німеччина та Португалія, 13 червня зустрінуться Данія та Португалія, і 17 червня – Данія і Німеччина. Фінальний матч буде зіграно 1 липня.

Офіційне відкриття фан-зони у Львові, яка знаходитиметься на пр.Свободи, відбудеться 7 червня.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *