ОСТАННІ НОВИНИ

«Молоді регіони» стверджують, що «Свобода» поширила неправду про ймовірні провокації

|

Львівська обласна організація ВМГО «Молоді регіони» офіційно заявляє, що інформація, поширена прес-службою ВО «Свобода» про те, що начебто «Молоді регіони Львівщини» готують провокації – не відповідає дійсності. Про це повідомили у прес-службі ЛОО ВМГО «Молоді регіони».

Сьогодні, 9 травня, члени ЛОО ВМГО «Молоді регіони» разом з представниками влади Львова та Львівщини, ветеранами та іншими громадськими організаціями взяли участь у покладанні квітів до пам’ятника «Невідомому солдатові» на території меморіального комплексу «Пагорб Слави» на вулиці Пасічній. Після цього члени «Молодих регіонів Львівщини» вшанували пам’ять полеглих у роки війни на Марсовому полі та помолилися біля Меморіалу полеглим воїнам УПА на вулиці Мечнікова.

«Молоді регіони Львівщини» під час вшанування пам’яті загиблих у роки Другої світової війни не мали з собою жодної символіки, у тому числі червоних прапорів чи георгіївських стрічок. Більше того, на Пагорбі Слави я особисто спілкувався з депутатами Львівської міської та обласної ради від ВО «Свобода» щодо недопущення у День Перемоги будь-яких провокацій зі сторони політичних сил. Ми мирно поклали квіти, вшанували загиблих «хвилиною мовчання» і розійшлися. Тому заява «Свободи» є як мінімум провокативною, а як максимум – відверта брехня. Я підозрюю, що автором цієї заяви є пані Ірина Сех, яку, мабуть, дуже розчарувало те, що відзначення Дня Перемоги пройшло дійсно спокійно і без провокацій», – прокоментував заяву голова Львівської обласної організації «Молоді регіони» Богдан Хруставчук.

«Молоді регіони Львівщини» вимагають від ВО «Свобода» спростувати неправдиву інформацію, яку поширила прес-служба партії, та у разі невиконання цієї вимоги залишають за собою право звертатися до суду з позовом про наклеп. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *