ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова привезли 60 км георгіївської стрічки - Кошулинський

|

Голова фракції ВО «Свобода» Руслан Кошулинський повідомив журналістам, що невідомі привезли до Львова багато георгіївської стрічки і мають намір завтра її роздавати в центрі міста.

«За моєю інформацією, до Львова привезли нібито 60 км георгіївської стрічки і завтра будуть роздавати в центрі всім охочим. Я розумію, що це дуже багато і це може бути перебільшенням, але інформація така є. Крім того, є інформація про те, що певні особи повинаймали квартири у місті і номери в готелях, щоби завтра вивішувати на балконах і вікнах червоні прапори. Є бажання пройтися центром  з прапорами, навіть у наших. Знаю, що соціалісти та комуністи мають бажання це зробити» – наголосив він.

Р.Кошулинський повідомив, що як депутат він завтра перебуватиме в тих місцях, де ймовірність провокацій є великою і якщо такі провокації будуть, то реагуватиме «адекватно».

“Як представник громади, якому вона довірила представляти її інтереси, я буду в тих місцях, де можливі  провокації чи порушення рішення львівської громади. І якщо щось таке буде відбуватися, то адекватно реагувати буду не тільки я, але й інші депутати Львівської міської та обласної рад. Це в межах їхніх повноважень  проконтролювати дії правоохоронців» – сказав він.

Фото: slava.mypage.ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *