ОСТАННІ НОВИНИ

На Форумі Інвестицій та Інновацій представлять стратегію розвитку інновацій Львівщини

|

 Директор відділу відносин з урядом та розвитку бізнесу Блек Брідж  Груп Кен Ленгхорн, Голова правління і головний радник Hubconcepts Доктор Мартін Лаунонен, а також Генеральний директор і партнер-засновник Hubconcepts Доктор Юкка Вітанен, представлять свої доповіді на Міжнародному Форумі Інвестицій та Інновацій, що відбудеться у Львові 24-25 травня у готелі “Дністер”. Про це повідомляє прес-служба Львівської обласної держадміністрації.

У рамках Форуму також буде представлено стратегію розвитку інновацій Львівської області, яка через залучення новітніх технологій сприятиме розвитку інноваційної інфраструктури Львівщини.

Під час доповідей обговорюватимуться проблемні питання розвитку інновацій та перспективи впровадження інноваційних проектів у регіоні. Завдяки участі експертів з багатьох країн світу, Міжнародний Форум Інвестицій та Інновацій створить умови для об`єднання можливостей, знань науковців, підприємців, експертів з досвідом банкірів та інвесторів задля успішної реалізації інноваційних технологій та інвестиційних проектів.

У рамках Форуму проводиться конференція «Ідеї, інновації, дослідження для розвитку технологій, бізнесу, регіону», в ході роботи якої планується розглянути наступні питання: регіональна політика інноваційного розвитку та партнерство наука-бізнес-влада; міжнародні практики органів влади в створенні умов та індикаторів підтримки економіки знань (кращий досвід інноваційної політики Канади); роль влади в створенні і розвитку підприємств з потенціалом до швидкого зростання (кращий досвід інноваційної політики з Фінляндії); високотехнологічні послуги: моделі кластерів, центрів передового досвіду та хай-тек компаній; інтелектуальна власність та інвестиції; роль освіти, дослідницьких установ, бізнесу, фінансових інституцій в створенні інновацій та в забезпеченні інвестиційної привабливості регіону; кращі практики у сфері енергозбереження, біотехнологій тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *