ОСТАННІ НОВИНИ

Львівські регіонали привітали ветеранів із Днем перемоги «бойовими сто грамами»

|

Львівська міська організація Партії регіонів привітала ветеранів Великої Вітчизняної  війни із Днем перемоги. Зокрема напередодні 9 травня члени Львівської міської організації Партії регіонів відвідали домівки більш як сотні львівських ветеранів. Про це повідомляє прес-служба партії.

З нагоди Дня перемоги львівські регіонали вручили ветеранам продуктові набори та символічні «бойові сто грам».

«Акцію зі вшанування ветеранів Великої Вітчизняної війни ми проводимо не вперше. Торік наші активісти також вітали ветеранів з Днем перемоги. Ми хочемо, щоб ці люди, які несуть у собі живі спогади нашої непростої історії  – відчували повагу до себе. Щоб вони знали, що ми їх пам’ятаємо і висловлюємо щиру подяку за те, що стали на захист своєї землі та перемогли у боротьбі  із  фашизмом», – наголосив голова Львівської міської організації Партії регіонів Олег Баран.

У продуктові набори, які ветерани отримали до Дня перемоги, увійшли  гречка, рис, макарони, цукор, олія, згущене молоко, чай та ковбасні вироби. «Усе це речі першої  необхідності, які дозволять ветеранам згадати своїх полеглих фронтових друзів за святковим столом», – підсумував голова Залізничної районної у місті Львові організації Партії регіонів Олег Хоменко.

 

 Фото: ЛМО Партії регіонів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *