ОСТАННІ НОВИНИ

Львів’янина затримали за підозрою у розбещенні шестирічної дівчинки

|

41-річного жителя Львова затримали працівники міліції за підозрою у вчиненні розпусних дій щодо шестирічної дівчинки, повідомляє ВЗГ ГУМВСУ у Львівській області.

Приводом до пошуків ймовірного педофіла став дзвінок 26-річної львів’янки до Галицького райвідділу Львова, яка повідомила, що невідомий чоловік скоїв розпусні дії стосовно її малолітньої доньки.

Правоохоронці, які виїхали за викликом, встановили, що того дня дівчинка гуляла з друзями на подвір’ї. Батьки тим часом перебували у квартирі. Повертаючись додому, в під’їзді будинку дитина зустріла невідомого чоловіка, який представився їхнім сусідом. Незнайомець запропонував покататись автомобілем, а принагідно пообіцяв пригостити її чимось смачненьким. Дівчинка пристала на пропозицію та сіла в авто. 

Вони приїхали на один з безлюдних пляжів, повністю роздягнулись та почали засмагати. Через три години збоченець відвіз дівчинку в мікрорайон, де проживає малолітня, та попрохав, щоб їх подорож залишилась таємницею. Проте шестирічна донька сама розповіла матері про дивну прогулянку. Тоді жінка і зателефонувала в міліцію.

За скоєння цього злочину правоохоронці затримали 41-річного непрацюючого жителя Львова, стосовно якого наразі порушено дві кримінальні справи: за частиною 1 статті 156 (розбещення неповнолітніх) та частиною 2 статті 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України.

Підозрюваний наразі затриманий в порядку статті 115 КПК України та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання райвідділу. Слідчі дії тривають.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *