ОСТАННІ НОВИНИ

Українськими «швидкими» зацікавились в Європі

|

Представники уряду та комерційних установ Албанії придбають у «Львівського автобусного заводу» партію машин швидкої допомоги та міських автобусів CityLaz. Рішення про укладення договору на поставку продукції було прийнято представниками республіки після відвідин виробництва у Львові. Про це повідомили прес-секретар “ЛАЗ” холдинг Оксана Горак.

В рамках візиту делегація з Албанії оглянула усі машини, які продукує одна з найбільших в Україні холдингових компаній. Особливу увагу представники республіки приділили машинам швидкої допомоги, які холдинг ЛАЗ виготовляє на заводі у м. Дніпродзержинську. За словами делегатів, найближчим часом  в Албанії розпочнеться реалізація програми з оновлення парку карет швидкої допомоги. Гості європейської держави оглянули взірці медичних машин, які розташовані на заводі у Львові. Вони високо оцінили якість їх збирання, комплектацію та відповідність усім  медичним нормам. Представники албанської делегації одразу прийняли рішення придбати першу партію машин у кількості 20 шт. для потреб медичної галузі республіки. Разом з машинами швидкої допомоги в Албанію поїдуть ще 50 автобусів ЛАЗ міського типу  низькою посадкою підлоги. Вартість співпраці сягає декількох мільйонів євро.

За словами директора торгово-фінансової компанії “ЛАЗ” Олександра Строганова, на цей час ведуться переговори щодо підписання угоди на поставку продукції та вирішується за якою системою проходитиме її оплата. Один з варіантів, який розглядають дві сторони – це  реалізація машин шляхом надання товарного кредиту. Згідно з цією системою підприємство ЛАЗ отримає передоплату за свою продукцію, а решту суми буде розтерміновано на довший період.

Окрім Албанії, свою зацікавленість «швидкими» ЛАЗу уже висловив уряд  Угорщини, який також готується до повного оновлення парку машин медичної допомоги. Як повідомив голова наглядової ради холдингу ЛАЗ Ігор Чуркін, на сьогодні ведуться переговори з керівництвом країни і найближчим часом у Будапешті компанія ЛАЗ проведе презентацію своєї медичної техніки.

Окрім європейського, перспективним ринком для реалізації машин швидкої допомоги, компанія ЛАЗ вважає Україну. Тут проект отримав високу оцінку та підтримку від уряду країни, відтак сьогодні триває робота над виготовленням швидких до Євро – 2012 та підготовка до виконання урядового замовлення для оновлення парку карет швидкої допомоги в медичних закладах  України. 

 Фото: ЛАЗ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *